Navigácia

  • Matematický klokan

    Matematický klokan

    V mesiaci Apríl sa 15 žiakov našej školy, zo všetkých ročníkov, zapojilo do celoslovenskej súťaže  Matematický klokan. Najúspešnejší :

      Daniela Hudáková   Lenka Čechová   Vilma Jenčová    

    Ďalej v súťaži precvičili svoje šedé bunky mozgové Monika Antolová, Alexandra  Baranová, Júlia  Berdisová , Petronela Hudáková  Anna Jenčová, Emil Kačur, Klára  Kaščáková, Slavomír Klein, Jana  Kohaniová, Daniela  Kruľová, Anna  Matvijová, Lucia  Pellová

  • Miss školy 2010

    Miss školy 2010

    30. apríla sa uskutočnila súťaž Miss školy, na ktorej a zúčastnilo 10 dievčat zo všetkých ročníkov. Miss školy sa stala Štefánia Palenčárová z 3.PM. 1. vicemiss sa stala Alexandra Baranová z 1. PS a 2. vicemiss sa stala Veronika Perháčová takisto z 1. PS. Víťazkam gratulujeme. Foto zo súťaže nájdete vo fotoalbume.

  • Výsledky súťaže o najkrajšiu poštovú známku

    Výsledky súťaže o najkrajšiu poštovú známku

    Do súťaže sme dostali 46 zaujímavých návrhov. Tu sú prvé tri, ktoré sa nám páčili najviac. Ďalšie návrhy môžete vidieť v  fotoalbume školy.

  • 1. N. Minárová     2.  N. Sosová     3.  M. Ivan 

  • Študijné lekcie

    Študijné lekcie

    Na stránkach našej školy sa nachádzajú študijné lekcie z jednotlivých predmetov.

    Po prihásení  ich nájdete  v menu eLearning v ľavom okne.

  • Súťaž o najkrajšiu poštovú známku

    Súťaž o najkrajšiu poštovú známku

    Súťaž o najkrajšiu poštovú známku sa končí  19.4. 20010. Výsledky súťaže budú zverejnené 23.4. 2010. V piatok 30.4. 2010 o 13.30 sa uskutoční v našej škole

    zábavný program MISS ŠKOLY, na ktorej budú odovzdané ceny  tvorcom najkrajších známok.  Všetci, ktorí ste sa do tejto súťaže zapojili, ste srdečne vítaní! 

  • Čaj u Šňehuľaka

    Čaj u Šňehuľaka
    Pod týmto názvom sa skrýva vydarená akcia, na ktorej sa zúčastnili študenti z 1. až 3. ročníka našej školy. Strávili v škole celú noc, pričom si spravili vianočný program z piesní, tanca a športových súťaží. Okrem toho prebiehala diskotéka a iné kultúrne činnosti.Akcia prebiehala pod patronátom riaditeľa školy PaedDr. Jozefa Vaľka a pedagogický dozor mali učitelia školy. Foto z akcie nájdete vo fotoalbume.
  • Súťaž pre žiakov ZŠ

    Súťaž pre žiakov ZŠ
    POZOR!!! Naša škola vyhlasuje súťaž pre žiakov ZŠ.
    Podrobnejšie informácie v ponuke "SÚŤAŽ pre ZŠ"
  • Vznik tejto www stránky

    Vznik tejto www stránky
    24. 9. 2008 Stránka našej školy je konečne na internete. Nájdete tu množstvo rôznych funkcií a zaujímavostí. Zoznamy žiakov, tried, učiteľov, fotografie zo školských podujatí a množstvo iných údajov.

Novinky

Kontakt

  • Súkromná SOŠ, Masarykova 2, PREŠOV
    Masarykova 2, 08001 Prešov
  • 0903640305

Fotogaléria